Wegbermen

Wegbermen

We verzorgen niet alleen de aanleg van groen, maar zijn ook graag uw partner als het gaat om het beheer en onderhoud hiervan. Dat doen we vakkundig en veilig. We maaien wegbermen en voeren snoei- of bewateringswerkzaamheden uit. Respect voor mens, dier en milieu nemen daarbij een belangrijke plaats in. 

Ons machinepark is goed ingericht voor het maaien in alle gebieden, zowel stedelijk als buiten gebied, ook daar waar veel obstakels zijn, zoals palen, bomen, geparkeerde auto's, stoepen etc. Steile taluds langs wegen worden snel en efficiënt gemaaid. Wanneer het maaisel tijdens het maaien direct opgezogen en afgevoerd moet worden hebben we voor elke situatie een passende machine.

Bijvoorbeeld:

  • de maai- en zuigcombinatie met klepelmaaier,
  • de ecomaaier, om ecologisch de bermen te maaien omdat dit steeds vaker gevraagd wordt,
  • de tractor met klepelmaaier,
  • de tractor met klepelmaaier met bandje om de vegetatie direct naar boven te transporteren,
  • voor de ecologische bermen gebruiken wij de schijvenmaaier en voor het afvoeren de balenpers en obstakels kunnen wij            manueel afvoeren maar ook machinaal,
  • de bosmaaier, voor het uitmaaien rond bomen en obstakels.

Op dit terrein hebben wij veel opdrachten bij o.a. Overheden ( NL/BE), Staatsbosbeheer (NL), 

Waterschap Brabantse Delta (NL), Natuurverenigingen (NL/BE) , particulieren (NL/BE), Gemeentes (NL,BE) Onze ervaring hierin is zeer groot.

Wegbermen

Aflagen en profileren

Om bermen af te lagen beschikken wij over een eigen gemaakte bermenaflager. Ook kunnen wij bermen aflagen met een midi- en bandenkraan die dan is uitgerust met een kantelbak of kantelstuk.

Lees hierover meer

Wegbermen

Maaien / Onderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in het maaien van bermen. En ook het ecologisch maaien van bermen. 

Hiervoor beschikken wij over diverse machines om deze werken vlot en deskundig te laten verlopen.

Lees hierover meer

Wegbermen

Preventief bestrijden van eikenprocessierupsen

Wij bestrijden processierupsen voor diverse gemeentes, particulieren, verenigingen, scholen en sportclubs in zowel Nederland als België.

Om een zomer zonder eikenprocessierupsen tegemoet te gaan, neemt u beter geen risico. U kan zich laten bijstaan door een deskundig bedrijf. 

Wij kunnen u hiermee helpen en willen u informeren omtrent de werkwijze van onze preventieve eikenprocessierupsen bestrijding.

Lees hierover meer

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Met Kennes heeft u een partner met de juiste know-how en middelen aan uw zijde. We denken graag met u mee hoe we uw project realiseren.