Bosbouw

Bosbouw

Op het gebied van bosbouw zijn we in staat allerlei mechanische werkzaamheden uit te voeren.

We denken hierbij aan:

  • Bosklepelen
  • Bosfrezen
  • Stronkenfrezen
  • Div snoeiwerkzaamheden
  • Div rooiwerkzaamheden 
  • Exoten verwijderen

Voor diverse verenigingen voeren we opdrachten uit als: het afzetten van beplanting, het afknippen van takken, trekken van exoten, enz.... Veiligheid staat bij ons voorop, daarom zijn onze werklieden steeds voorzien van de verplichte PBM's, allemaal VCA* en fauna en Flora gecertificeerd en is er steeds een BHV-verlener aanwezig op de site.


Bosbouw

Plaggen t.b.v. heidevelden

Afplaggen van heide. Dit plagsel kunnen wij afvoeren met verschillende karren. Wij beschikken namelijk over 7m³ karren (spijkstaal)met een lage bodem druk. Voor grotere afstanden kunnen wij 15m³ en 20m3 kiepkarren inzetten.

Lees hierover meer

Bosbouw

Chopperen

Met onze choppermachine kunnen wij snel en effectief de vegetatie en een deel van de bovenste humuslaag verwijderen. Het is een maatregel tussen het maaien en plaggen in.

Lees hierover meer

Bosbouw

Bosfrezen / Stronken frezen

Ons bedrijf heeft een stronkenfrees die we aan een bandenkraan en rupskraan kunnen hangen en waarmee we 30 cm diep in de grond kunnen frezen.

Lees hierover meer

Bosbouw

Kapbeheer

Wij verzorgen ook de nodige kapwerken in bossen, parken of fietspaden. Voor elke boom, groot of klein, ongeacht de standplaats, vinden we steeds een gepaste techniek om in veilige omstandigheden te kunnen handelen, desnoods met gebruik van kraan of verreiker.

Al het afkomende hout, taken en stronken kunnen we zelf verkleinen of verwerken.

Lees hierover meer

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Met Kennes heeft u een partner met de juiste know-how en middelen aan uw zijde. We denken graag met u mee hoe we uw project realiseren.