Sportvelden

Sportvelden

Kennes heeft tig jaren ervaring voor het aanleggen en onderhouden van sportvelden. In het totaal onderhoud Kennes zo'n 100 sportvelden per jaar in verschillende clubs. Om de gras-sportvelden te onderhouden beschikt Kennes over diverse specifieke machines.

De werkzaamheden zijn divers, van egaliseren tot inzaaien en doorzaaien, leveren en verspreiden van alle soorten dresszand , slepen of beluchten van velden. Om werkzaamheden te kunnen verrichten aan sportparken moet er beschikt worden over de juiste machines. Door de jarenlange ervaring is Kennes hier volledig op ingesteld. 

De tractoren zijn hier speciaal voor aangepast. Alle tractoren die werkzaam zijn op de sportvelden beschikken over speciale gazonbanden die de bodemdruk per cm² verlagen. Op deze manier wordt verdichting en spoorvorming van het veld voorkomen. 

Wij hebben alle machines in eigen beheer om het onderhoud aan de velden correct te kunnen uitvoeren. Bij het leveren van goed werk is kennis van de machine essentieel. Het is belangrijk om de tijd van het starten en het stoppen van de werkzaamheden goed in te plannen. De machines die nodig zijn om de velden te bewerken worden in één werkgang mee genomen met de dieplader. Dit betekent dat er vele werkzaamheden in korte tijd uitgevoerd kunnen worden en er geen onnodige transporttijd verloren gaat.

Daarvoor zijn onze medewerkers ook vakbekwaam opgeleid en beschikken ze over de nodig jaren ervaring. 

Sportvelden

Onderhoud van sportvelden

Om een goed veld te hebben en te houden is onderhoud een belangrijke factor.

Lees hierover meer

Sportvelden

(Her)aanleg van sportvelden

Sport stelt hoge eisen aan een optimale grasmat. Sportvelden moeten voldoende vochtdoorlatend zijn en de graszoden dienen sterk en groen te zijn. Daarom is een verantwoorde aanleg en een daaropvolgend correct onderhoud van groot belang om aan de gestelde eisen te kunnen voldoen.

Lees hierover meer

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Met Kennes heeft u een partner met de juiste know-how en middelen aan uw zijde. We denken graag met u mee hoe we uw project realiseren.