Onderhoud & maaien

Terug

Maaien en ruimen van vijvers, grote waterlopen en kleine kavel sloten met onze maaiboten, amfibieboot, kranen in div. grote met banden of rupsen, tractoren en voor moeilijke niet bereikbare plaatsen manueel. 

Machines: 

  • Tractoren met maaiarmen: deze kunnen uitgerust worden met cultuurbanden, ten voordele van de gewassen.
  • Diverse bandenkranen met verschillende bandenmaten en verstelbare spoorbreedtes. Ideaal ook weer om de gewassen te beschermen.
  • Rupskranen van 6 ton t/m 30 ton.
  • Kranen met verlengd onderstel en extra brede rupsplaten om een bodemdruk te krijgen < 200 gram per cm². 

Kraan met arm met groot bereik tot 17 m.

Voor het uitmaaien van vijvers gebruiken wij verschillende maaikorven van 2 m tot 5 m breed. Uitgerust met eventueel een verlengarm.

Kan er niet vanaf de kant worden gemaaid, dan lukt dit met onze maaiboot of amfibieboot.

Voor het ruimen van slib is er ook nog de slibboot.

We houden ons machinepark up to date en investeren hierin continue.

Om onze opdrachtgevers maximaal te kunnen bedienen, is snel kunnen schakelen erg belangrijk. We begrijpen dit. Daarom hebben we een eigen garage en werkplaats. Een plek waar nieuwe methodes worden ontwikkeld en bestaande kunnen worden aangepast. Daarnaast voert de garage ook reparaties uit aan ons eigen machinepark.     

Omdat we in eigen beheer werken, kunnen we snel en slagvaardig opereren. Onze uitdaging; telkens het technisch maximaal haalbare realiseren.

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Met Kennes heeft u een partner met de juiste know-how en middelen aan uw zijde. We denken graag met u mee hoe we uw project realiseren.